• Målare och tapetsering

  Målare och tapetsering

  Behöver du hjälp med att måla om eller tapetsera i samband med en renovering? Vi erbjuder helhetslösningar, slipning, spackling, målning och tapetsering i hela Stockholm. Kontakta oss för kostnadsfritt besök och offert.

 • Snickare i Stockholm

  Snickare i Stockholm

  Bygga nytt, renovera eller både och? Vi är lokala snickare i Stockholm som utför en mängd olika arbeten för både det mindre och större projektet. Dessutom kan vi anpassa snickeriarbetet efter dina behov vid t ex. totalrenovering. Titta gärna på våra tidigare arbeten här på vår hemsida och låt dig inspireras.

 • Plattsättare i Stockholm

  Plattsättare i Stockholm

  Inomhus eller utomhus? Badrum, kök eller golv? Kakel och klinker kan användas nästan var som helst, eller tills fantasin sätter gränserna. Inte konstigt att det är ett så populärt val i våra svenska hem. För att slutresultatet ska bli lika snyggt som man tänkt sig är det viktigt med ett professionellt utförande och god materialkunskap.

 • Golvläggning i Stockholm

  Golvläggning i Stockholm

  Golven – här börjar allt. Grunden i alla hem är ett golv som är funktionellt och har rätt stil. Utmaningen med att lägga eget golv ligger oftast i att handskas med passande golvmaterial i rätt utrymmen – och att få det snyggt. Fula skarvar, sned parkett och mattor som lossnar med tiden är tyvärr allt för vanligt.

 • Murare i Stockholm

  Murare i Stockholm

  Putsning av gavlar eller hela fastigheten? Svåra murningsarbeten på höga höjder? Vi utför de flesta murningsarbeten, både inomhus och utomhus. Våra utbildade murare i Stockholm tar hand både större och mindre projekt med största noggrannhet. Därför är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig, oavsett om det gäller renovering, nybyggnation eller om du har några specifika önskemål.

 • Badrumsrenovering Stockholm

  Badrumsrenovering Stockholm

  Vi är medvetna om att en badrumsrenovering är en stor och viktig investering. Därför jobbar vi väldigt transparent och har en nära dialog med kunden under hela processen, allt för att du ska känna dig trygg och nöjd med arbetet vi utför.

 • Köksrenovering Stockholm

  Köksrenovering Stockholm

  VNP Bygg har lång erfarenhet av köksrenoveringar i Stockholm med omnejd. Vi är experter och fokuserar på kvalitet & service in i minsta detalj. VNP Bygg ansvarar för hela processen från start till slutförande. Förverkliga din dröm med oss.

© Copyright 2018 VNP Bygg Cromatic Design
Offertförfrågan