• Målare och tapetsering

  Målare och tapetsering

  Vi målar både inomhus och utomhus och lägger alltid fokus på kvalitet. Därför jobbar vi noggrant med grundarbeten som skrapning, spackling och slipning. På det sättet kan vi garantera det bästa tänkbara resultatet.
  Vi hjälper dig med målning av väggar, golv, tak, dörrar och övriga snickerier. Vill du ha tapeter ordnar vi med tapetsering och upphängning av väv.

 • Snickare i Stockholm

  Snickare i Stockholm

  Bygga nytt, renovera eller både och? Vi är lokala snickare i Stockholm som utför en mängd olika arbeten för både det mindre och större projektet. Dessutom kan vi anpassa snickeriarbetet efter dina behov vid t ex. totalrenovering. Titta gärna på våra tidigare arbeten här på vår hemsida och låt dig inspireras.

 • Plattsättare i Stockholm

  Plattsättare i Stockholm

  Inomhus eller utomhus? Badrum, kök eller golv? Kakel och klinker kan användas nästan var som helst, eller tills fantasin sätter gränserna. Inte konstigt att det är ett så populärt val i våra svenska hem. För att slutresultatet ska bli lika snyggt som man tänkt sig är det viktigt med ett professionellt utförande och god materialkunskap.

 • Golvläggning i Stockholm

  Golvläggning i Stockholm

  Golven – här börjar allt. Grunden i alla hem är ett golv som är funktionellt och har rätt stil. Utmaningen med att lägga eget golv ligger oftast i att handskas med passande golvmaterial i rätt utrymmen – och att få det snyggt. Fula skarvar, sned parkett och mattor som lossnar med tiden är tyvärr allt för vanligt.

 • Murare i Stockholm

  Murare i Stockholm

  Putsning av gavlar eller hela fastigheten? Svåra murningsarbeten på höga höjder? Vi utför de flesta murningsarbeten, både inomhus och utomhus. Våra utbildade murare i Stockholm tar hand både större och mindre projekt med största noggrannhet. Därför är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig, oavsett om det gäller renovering, nybyggnation eller om du har några specifika önskemål.

 • Badrumsrenovering Stockholm

  Badrumsrenovering Stockholm

  Badrummet ett av hemmets viktigaste rum. Badrumsrenovering är en stor investering som kan bli kostsam. Därför är det viktigt att det blir rätt från början så att kostnaden inte sticker iväg, redan i planeringsstadiet. Dessutom måste arbetet utföras noggrant för att våtrummet ska bli tätt och hållbart.

 • Köksrenovering Stockholm

  Köksrenovering Stockholm

  Hur ser ditt drömkök ut? För att ditt kök ska bli precis som du vill ha det behövs god planering, kvalitetsmaterial och ett bra utförande. Dessutom behövs flera olika kompetenser vid en totalrenovering, allt från elektriker till snickare. Det är här vi kommer in i bilden.

© Copyright 2017 VNP Bygg Cromatic Design
Offertförfrågan