Köksrenovering Stockholm
Plattsättare i Stockholm

Behöver du en professionell plattsättare i Stockholm?

Inomhus eller utomhus? Badrum, kök eller golv? Kakel och klinker kan användas nästan var som helst, eller tills fantasin sätter gränserna. Inte konstigt att det är ett så populärt val i våra svenska hem. För att slutresultatet ska bli lika snyggt som man tänkt sig är det viktigt med ett professionellt utförande och god materialkunskap.

Våra plattsättare i Stockholm är experter på att lägga kakel och klinker. De har arbetat med mängder av olika material för kakel och klinker i allt från våtrum till plattsättning utomhus för t ex. garageuppfarter. Med oss blir din arbetsprocess smidig och problemfri: Du bestämmer vad som ska kaklas och hur inredningen ska se ut, så sköter vi resten – från rivning till ett perfekt slutresultat. Kan det bli enklare?

Plattsättare i Stockholm

Välj en plattsättare i Stockholm med fokus på helheten

Har du ett omfattande renoveringsprojekt? Inga problem. Våra plattsättare i Stockholm utför totalentreprenad av badrum, kök och hela hem. Det betyder att tiden för renoveringen blir kortare och krånglet blir mindre, eftersom du inte behöver blanda in flera olika entreprenörer.

Våra utbildade plattsättare i Stockholm har gedigen kompetens inom våtrum. Oavsett om du behöver totalrenovering av badrum, eller nytt kakel, garanterar vi ett väl utfört arbete som håller tätt år in och år ut.

För oss är ett bra slutresultat det allra viktigaste. Och för att lyckas med det finns vi alltid nära till hands från projektets början till dess slut. Så om du är osäker kring material för ett visst utrymme, eller har några andra funderingar, är vi bara ett telefonsamtal ifrån.

Få en plattsättare i Stockholm som kan renovera alla utrymmen – kontakta oss här.

Spånlötsvägen 83

Åkersberga, 18434

Telefon:
0723 653 600

E-post:
info@vnpbygg.

Varför välja

  • På tid och inom budget
  • Reala fokus på kundnöjdhet
  • Överlägsen kvalitet och hantverk
  • Finansiella ansvar gentemot våra kunder
  • Kvalitet och värde till projekt vi levererar
  • Kostnadsfri konsultation
© Copyright 2018 VNP Bygg Cromatic Design
Offertförfrågan