Köksrenovering Stockholm
Badrumsrenovering Stockholm

Anlita oss för badrumsrenovering Stockholm - få ett badrum att trivas i

Tillsammans med köket är badrummet ett av hemmets viktigaste rum. Och liksom köksrenovering är badrumsrenovering en stor investering som kan bli kostsam. Därför är det viktigt att det blir rätt från början så att kostnaden inte sticker iväg, redan i planeringsstadiet. Dessutom måste arbetet utföras noggrant för att våtrummet ska bli tätt och hållbart.

Vi utför badrumsrenovering Stockholm som gör att du kan hålla kostnaderna nere, utan att tumma på kvaliteten. Med hjälp av våra experter får du ett garanterat hållbart resultat och ett badrum att trivas i. Vår personal innefattar allt från utbildade plattsättare till elektriker. Därför kan vi erbjuda både mindre renoveringar och totalrenoveringar av badrum.

Vill du veta mer om hur vi renovera badrum? Gå gärna in på ”tidigare projekt” här på vår hemsida.

Badrumsrenovering Stockholm

Renovera badrum - från planering till utförande

Retro? Mörkt? Vitt? Eller kanske minimalistisk med mönster? Inom badrumsinredning finns det nästan oändliga möjligheter. När vi hjälper dig med renovera badrum Stockholm ser vi till att kombinera funktionalitet med design, så att badrummet blir så som du vill, eller till och med bättre.

Ditt nya badrum börjar med god planering. I planeringsstadiet tar vi tillsammans fram designen för ditt badrum. Från planeringen till färdigt badrum har du alltid en och samma kontaktperson. Givetvis hjälper vi dig också med rådgivning kring olika installationer, till exempel val av värmegolv mm. Berätta dina önskemål för oss, stora som små, så ser vi till att de blir verklighet.

Med vår badrumsrenovering blir det ett våtrum att trivas i – kontakta oss, så hjälper vi dig.

Spånlötsvägen 83

Åkersberga, 18434

Telefon:
0723 653 600

E-post:
info@vnpbygg.

Varför välja

  • På tid och inom budget
  • Reala fokus på kundnöjdhet
  • Överlägsen kvalitet och hantverk
  • Finansiella ansvar gentemot våra kunder
  • Kvalitet och värde till projekt vi levererar
  • Kostnadsfri konsultation
© Copyright 2018 VNP Bygg Cromatic Design
Offertförfrågan