Murare i Stockholm
Murare i Stockholm

En murare i Stockholm med känsla för hantverk.

Putsning av gavlar eller hela fastigheten? Svåra murningsarbeten på höga höjder? Vi utför de flesta murningsarbeten, både inomhus och utomhus. Våra utbildade murare i Stockholm tar hand både större och mindre projekt med största noggrannhet. Därför är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig, oavsett om det gäller renovering, nybyggnation eller om du har några specifika önskemål.

Undvik dyra misstag med rätt murare i Stockholm

Murning är ett hantverk som börjar från grunden. Det kräver precision, erfarenhet, rätt redskap och stor noggrannhet. Och även fast det har blivit lättare att mura på egen hand finns det ändå många risker beroende på arbete. Med andra ord: Blir det fel från grunden, blir det dyrt i slutändan.

Vi vill att du slipper dyra misstag. Oavsett om du behöver mureriarbeten med puts, lättbetong eller tegel är vi alltid noggranna att det blir rätt från början. Detsamma kan sägas om vår arbetsprocess. Om du önskar kan våra murare i Stockholm bistå med sin expertis redan i planeringstadiet och ger då professionell rådgivning gällande val av material mm.

Murare i Stockholm

Mureri och totalentreprenad som går hand i hand

Behöver du en omfattande nyggbyggnation eller renovering? Vi utför totalentreprenad och totalrenovering där olika typer av mureriarbeten kan förekomma. Som exempel skulle det kunna innebära en totalrenovering av en lägenhet med murning av en härlig kakelugn. Eller varför inte mura den där fasaden som utstått både väder och vind under många år?

Kontakta oss om du behöver hjälp av en murare i Stockholm.

Spånlötsvägen 83

Åkersberga, 18434

Telefon:
0723 653 600

E-post:
info@vnpbygg.

Varför välja

  • På tid och inom budget
  • Reala fokus på kundnöjdhet
  • Överlägsen kvalitet och hantverk
  • Finansiella ansvar gentemot våra kunder
  • Kvalitet och värde till projekt vi levererar
  • Kostnadsfri konsultation
© Copyright 2018 VNP Bygg Cromatic Design
Offertförfrågan