Golvläggning i Stockholm
Golvläggning i Stockholm

Dags för nytt golv? Kontakta oss för golvläggning i Stockholm

Golven – här börjar allt. Grunden i alla hem är ett golv som är funktionellt och har rätt stil. Utmaningen med att lägga eget golv ligger oftast i att handskas med passande golvmaterial i rätt utrymmen – och att få det snyggt. Fula skarvar, sned parkett och mattor som lossnar med tiden är tyvärr allt för vanligt.

Hos oss får du professionell hjälp med golvläggning i Stockholm. Vi har utbildade golvläggare som lagt hundratals kvadratmeter av olika golvmaterial – allt från parkett till linoleum. Genom åren har vi hjälpt både mindre och större kunder att lägga golv i lägenheter, hus och andra utrymmen. Ta gärna en titt på ”tidigare projekt” här på vår hemsida för mer information om golv vi har lagt.

Golvläggning i Stockholm

Renovering, golvläggning och längre livslängd

”Knarr”, ”Gnissel” eller ”brak”. Hur låter dina golv? Golven får utstå både ett och annat genom åren. Men det är inte bara oljud, utan också fult slitage som indikerar att ett nytt golv är både behövligt och efterlängtat. Vi renoverar och förlänger livslängden på befintliga golv. För parkett kan det innebära slipning och att byta ut delar av skadat golv, så att det blir som nytt.   

Golvläggning i Stockholm - en del i totalrenovering

Behövs mer än ett nytt golv? Vi utför totalrenovering där golvläggning är en viktig del. Här bistår vi med rådgivning i projektets start, så att allt material lirar ihop och fungerar rent praktiskt. Med oss får du en och samma kontaktperson genom hela projektet, oavsett om du ska lägga golv eller renovera om hela bostaden.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med golvläggning i Stockholm.

Spånlötsvägen 83

Åkersberga, 18434

Telefon:
0723 653 600

E-post:
info@vnpbygg.

Varför välja

  • På tid och inom budget
  • Reala fokus på kundnöjdhet
  • Överlägsen kvalitet och hantverk
  • Finansiella ansvar gentemot våra kunder
  • Kvalitet och värde till projekt vi levererar
  • Kostnadsfri konsultation
© Copyright 2018 VNP Bygg Cromatic Design
Offertförfrågan