Målare i Stockholm
Tapetsering Stockholm

Välj en målare i Stockholm som kan färg och tapetsering

Färgen säger mycket om ditt hem och vilken känsla du vill ha. Därför är val av både färg och tapet otroligt viktigt. Därefter måste också själva målningen och tapetseringen utföras på ett noggrant sätt, och det från grunden. Utan ett väl utfört arbete spelar det ingen roll hur pass bra färgen eller tapeten är. Slutresultatet säger allt.

Våra utbildade målare i Stockholm hjälper dig. Vi målar självklart både inomhus och utomhus samt utför tapetsering. För oss är givetvis kvalitet A och O och därför jobbar vi extra noggrant med grundarbeten som skrapning, spackling och slipning. Det här gör att vi kan garantera ett resultat som både vi och du är nöjd med.

Snickare Stockholm

Kunniga målare i Stockholm för innearbeten och utearbeten

Behöver du måla väggar, tak, dörrar eller andra snickerier? Våra målare i Stockholm har bred kompetens av att arbeta i hemmets alla utrymmen. Därför kan vi hjälpa dig som behöver måla flera rum, från golv till tak, men också dig som är i behov av mindre målerijobb. Under ”tidigare projekt” här på vår hemsida kan du se flera exempel på arbeten vi gjort.

Vi kan även hjälpa dig med målning av fasad och annan utvändig målning. Ett sådant arbete kan vara både kostsamt och tidskrävande. Därför är det viktigt att göra det rätt från grunden, oavsett om det gäller ommålning, målning vid nybyggnation eller andra måleriarbeten. Slipp krånglet med att måla om huset på egen hand och investera i en nymålad fasad som håller färgen år efter år.

Svårt att hitta rätt färg? Ibland är det inte en självklarhet att man vet vilken färg man vill ha hemma. I så fall bistår vi dig med rådgivning kring färgval. Och om du har några andra frågor och funderingar så hjälper vi självklart till med det också.

Tapetsering i Stockholm, stort som litet

Vill du ha en fondvägg med botaniska mönster? Eller vill du klä hemmets väggar i grafiska mönster? Om du håller koll på trenderna, så ser vi till att jobbet blir gjort. När vi hjälper dig med tapetsering i Stockholm börjar vi alltid med ett noggrant förarbete där vi:

  • – Tar ned gammal tapet
  • – Spacklar
  • – Slipar

Målare Stockholm

Nu börjar själva tapetseringen. Vi har bred kompetens inom både mindre och större tapetseringar av villor, lägenheter och olika lokaler. Är du osäker på vilket material som ska användas hjälper vi dig gärna med inköp. Detsamma gäller rådgivning kring tapetmönster och färg.

Tapetsering Stockholm

Med oss får du en flexibel lösning för målning och tapetsering i Stockholm när du behöver den.

Kontakta oss, så kommer vi ut och gör en gemensam genomgång direkt på plats.

Spånlötsvägen 83

Åkersberga, 18434

Telefon:
0723 653 600

E-post:
info@vnpbygg.

Varför välja

 • På tid och inom budget
 • Reala fokus på kundnöjdhet
 • Överlägsen kvalitet och hantverk
 • Finansiella ansvar gentemot våra kunder
 • Kvalitet och värde till projekt vi levererar
 • Kostnadsfri konsultation
© Copyright 2018 VNP Bygg Cromatic Design
Offertförfrågan